Pohja
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150 g voita
4 rkl kylmää vettä
Täyte
1 sipuli
100 g kylmäsavustettua poroa
100 g leipäjuustoa
2 dl mozzarella-juustoraastetta
2 munaa
2 dl kermaa
1 dl persiljasilppua
mustapippuria
pinnalle 1dl raastettua emmentaljuustoa
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe, ja nypi niiden joukkoon pehmennyt voi. Lisää kylmä vesi nopeasti sekoittaen. Painele taikina kevyesti voidellun piirasvuoan (halkaisija n. 27 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaa haarukalla. Pane taikina jääkaappiin täytteen valmistumisen ajaksi
Hienonna ja kuullota sipuli paistinpannulla öljytilkassa. Leikkaa poro pieniksi kuutioiksi ja leipäjuusto paloiksi. Laita kaikki täytteen ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos pohjan päälle ja ripottele pinnalle emmentalraastetta. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.